minyak lintah tapa untuk urutan zakar     Minyak Lintah Tapa untuk Kesihatan Lelaki

Order Online & Hubungi 013-6408906

 

TOP TEN RAHSIA LELAKI...

1.Jika seorg lelaki meminati girl,girl itu xsemestinye perlu cantik.Cukup dgn budi bahasa dan kesopanan yg tinggi,itulah sebenarnye yg lelaki cari dlm diri seorg girl.

2.Lelaki mudah menyukai girl yg mempunyai byk persamaan dgn mereka sama ada dari segi pemikiran,minat,dan sebagainye.Ia akan memudahkan komunikasi dan tidak berlaku perselisihan pendapat.

3.Lelaki sebenarnye tidak mengetahui apa yg dirasakan oleh seorg girl.Sbb itulah,kadang2 mereka kelihatan bersikap endah tak endah saja.

4.Majoriti lelaki akan resah bila berhadapan dgn situasi utk mengajak kuar first date.Konon nye malu dan takut girl menolak.Tapi yg sebenarnye hati berasa tidak tentu arah.

5.Bila lelaki cakap "emm..tgklaa dulu"..itu bermaksud jawapannye TIDAK atau KURANG SETUJU.So girls,klu sudah dgr "BUNYI" seperti itu,faham2 saja lah..jgn terlalu mengharap lelaki bersetuju ya!!

6.Biasanye lelaki yg kelihatan tertekan atau kurang selesa dgn girl,datang daripada Boys'School,tetapi bkn semuanya.Bahkan klu sudah biase bergaul,mereka juga berbakat bergelar playboy!

7.Biar betapa hebatpun seseorg lelaki itu mempunyai kawan2 girls yg ramai serta cantik2 belaka,die tetap mempunyai seorg saja teman istimewa dan semestinye antara ramai2 kawannye itu hanya ada seorg saja yg betul2 mencuri hatinye.

8.Bila hubungan putus ditgh jln,lelaki tidak akan menunjukkan kesedihannye dihadapan org lain.Mereka perlu nampak macho sepanjang masa.Klu sedih2 bimbang akan dikutuk oleh teman2.

9.Jika meminati seseorg lelaki,ada kalanya girl harus memberikan "hint".Mana tau lelaki itu pun menaruh minat terhadap nye.Kadang2 lelaki ini tidak perasan,atau buat2 tidak perasan ade girl sukakan nye,sampailah ade org memberitahunya.

10.Kebanyakkan lelaki cukup lemah dgn AIR MATA girl.Mereka akan lebih tewas jika air mata itu mengalir dari seorg girl yg mereka kasihi.Sbb itu air mata dikatakan senjata girl!